Híreink

Otthonfelújítási támogatás!

2021.10.08 20:22
gutiklima
Otthonfelújítási támogatás!

Kedves Vásárlóink!

 

Nagyon sokan érdeklődnek, hogy klímaberendezés telepítésére, cseréjére is igénybe vehető-e a Magyar Államkincstár által biztosított Otthonfelújítási Támogatás?

Természetesen IGEN!

Ehhez nincs más dolguk, mint telepítéssel együtt történő megrendelésnél a számlázási adatokat az igénylő adatainak megfelelően kitölteni, illetve a "Megrendeléssel kapcsolatos egyéb üzenet" mezőbe szíveskedjenek beírni, hogy az Otthonfelújítási Támogatást szeretnék igénybe venni és kivitelező partnerünk vinni fogja a telepítés napján a szükséges Vállakozási szerződést.

A NEM telepítéssel történő, tehát csak klímaberendezés vásárlása esetén nem szükséges nekünk jelezni a támogatásra vonatkozó igényt, ugyanis Vállakozási szerződést csak azzal a vállakozással kell kötni, aki anyagon kívül munkadíjat is számláz majd. A klímaberendezés önmagában anyagnak mínősül!

 

A fenti tájékoztatás nem teljes körű, a támogatással kapcsolatban bővebb információkat a Magyar Államkincstár oldalán találnak, klímaberendezésekkel és szereléssel kapcsolatos kérdésekben keressék kollégáinkat!

 

Üdvözlettel,

Gutiklíma csapata

olcsobbat.hu cetelem_hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.